Nou web de Talleres en construcció

Mentrestant, aquest blog estimat i que teniem abandonat, supleix amb plaer les seves funcions, les d’informar dels propers tallers, del programa d’aquest any i del funcionament habitual d’aquests talleres islados. Esperem que siguin del vostre interès.





Memòria, coneixement i viatge, per Rafael Argullol



Del 14 al 17 de setembre de 2012
Binissaida, Menorca
Nombre de places: 15
Preu amb estada: 520 € (inclou 4 nits amb els seus esmorzars i 4 àpats durant el taller). Nit extra: 30€
Preu sense estada: 340 € (inclou 4 àpats durant el taller)
Informació i inscripcions: mariona@talleresislados.com
www.talleresislados.com

Proposta de Mariona Fernández
El taller que impartirà Rafael Argullol es basarà en el seu llibre Visión desde el fondo del mar. Des de les seves primeres pàgines, la memòria es converteix en un espai infinit, inabastable i superpoblat que va des d'un mateix als estels, des de la memòria de l'individu a la memòria còsmica, mineral i també humana. En aquest lloc sembla que es camini sempre en els límits, de vegades murs, de vegades penya-segats i d’ altres, somnis. Sempre miralls on el món ens ofereix la nostra canviant imatge. El propi llibre està situat -si això pot dir-se- en el límit de moltes formes d'explicar. És un llibre de difícil classificació, un exercici de reconeixement, del propi autor al que sembla haver-se llançat sense xarxa, sense pell i amb el bagatge de tota la seva vida a sobre.

A Menorca, visitarem alguns dels llocs que conformen la vida i el pensament de Rafael Argullol, i ho farem a través de tres grans temes presents a Visión..., la memòria, el coneixement i el viatge.

El taller començarà el divendres dia 14 a les 5 de la tarda i finalitzarà el dilluns havent dinat. Tindrà lloc a la preciosa casa de Binissaida que podeu veure al nostre web.

Per anar obrint boca recomanem visitar aquestes pàgines i si us interessa assistir, converttir el llibre Visión... en lectura d'aquest estiu.

http://www.visiondesdeelfondodelmar.com/

http://www.rafaelargullol.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada