Nou web de Talleres en construcció

Mentrestant, aquest blog estimat i que teniem abandonat, supleix amb plaer les seves funcions, les d’informar dels propers tallers, del programa d’aquest any i del funcionament habitual d’aquests talleres islados. Esperem que siguin del vostre interès.





Soledad Puértolas











Temps i lloc en el relat

Del 17 al 20 de maig de 2013

Mongofre, Menorca
  • 15 places 
  • preu del taller i lestada: 580 euros 
  • preu del taller sense estada: 380 euros 
  • 10% de descompte amics de talleres islados 
  • inscripcions: mariona@talleresislados.com 

“Una narració transcorre en un temps diferent al de la realitat i es fixa en uns escenaris que tenen existència dins del relat. El lector ho admet sense posar-ho en qüestió. Aquesta és la màgia de la literatura. No es pot desentranyar el misteri, però sí podem endinsar-nos en ell.”

En aquest taller es comentaran alguns relats des de la perspectiva del temps i del lloc. Entre altres, es proposen: Luvina, de Rulfo (del volum de relats El llano en Llamas) i Los adioses, d’Onetti. Per parlar del procés des de dins, Soledad Puértolas comentarà també un dels seus relats (del volum Compañeras de viaje)

Soledad Puértolas

Com funciona

Aquest taller es fa a la casa de Mongofre, al nord-est de l’illa, entre Port Addaia i Favaritx, una finca excepcional que gestiona la Fundació Rubió Tudurí-Andrómaco. A les seves terres sembla resumir-se l’essència de Menorca.

L’estada dura quatre dies i, si es vol, cinc. El taller comença el dia 23 a la tarda i acaba el divendres 26 havent dinat. És possible arribar un dia abans o marxar un dia després.

El procés és simple: informar-se, inscriure’s i comprar bitllets si es ve de fora.

Fet això, a Talleres ens encarreguem de tot. Us recollim a l’aeroport, us portem a casa, us assignem una habitación compartida o, excepcionalment, individual. Us expliquem com funciona la casa i el dia a dia.

El primer dia el sopar es fa a casa i els tres dinars següents també. Hi ha dues nits que sortim a sopar fora, a prop del mar. Hi haurà temps per passejar, dormisquejar, banyar-se o surtir de nit. Cadascú adapta els dies als seus plaers preferits.

Mariona Fernández
Talleres islados
Villa Las Mercedes
Carretera de Binissafuller, s.n.
07711 Sant Lluís
660 194 058
mariona@talleresislados.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada